Ben je op zoek naar tips voor een bekender restaurant? Dan ben je bij de Restoranto Blog aan het juiste adres. Vandaag 3 korte maar effectieve tips waarmee je makkelijk het online bereik van jouw restaurant vergroot.

Je hebt een facebook pagina voor je restaurant, een Instagram account, een Twitter kanaal en een Pinterest account. Daarnaast heb je ook nog eens je eigen website en ben je bezig met sterke nieuwsbrieven. De online aanwezigheid van je restaurant staat als een huis.

Gefeliciteerd! ‘Was dit alles?’ Vraag je je misschien af. Nee. Elke dag komen er tientallen gasten bij je over de vloer. Gasten die genieten van een lekker etentje en het naar hun zin hebben. Ze zijn tevreden en zijn in een ontspannen bui.

Dit is het perfecte moment om iets van je gasten te vragen. Ze zijn immers blij met je, toch?

1. Zorg voor meer Facebook/Instagram volgers voor je restaurant

  • Plaats het op de bon
  • Plaats het op je visitekaartje
  • Plaats het op je flyers

Zit jouw restaurant óók vol tijdens dalmomenten?

2. Vraag je gasten je een leuke review geven op Facebook en via Restoranto

Het hebben van goede reviews is erg fijn als potentiële gasten online op zoek gaan naar een leuk restaurant om wat te eten. Zorg ervoor dat tevreden gasten een review achterlaten via Facebook en Restoranto. Op deze manier creëer je geloofwaardigheid voor jouw restaurant.

3. Vraag je vaste gasten hun vrienden uit te nodigen om je Facebook pagina leuk te vinden

Toegegeven, dit kun je misschien niet bij al je gasten vragen. Maar bij je vaste gasten valt dit zeker te overwegen.

Stap 1: Vraag je gasten op hun/jouw computer naar jouw Facebook pagina te laten gaan

Stap 2: Klik op de drie bolletjes aan de rechterkant

Conclusie: Snelle tips voor een bekender restaurant

Niet al je online resultaten behaal je online. Maak gebruik van jouw restaurant en het contact met je klanten. Nodig ze uit om je pagina’s te liken en hun vrienden uit te nodigen hetzelfde te doen. Op deze manier vergroot je je online bereik en maak je je restaurant bekender bij het grote publiek.

Zit jouw restaurant óók vol tijdens dalmomenten?

Vond je dit een interessant artikel? Deel het via onderstaande knoppen met collega’s! Wil jij weten hoe Restoranto jouw restaurant kan laten groeien? Klik dan hier.

Leuk! Wie ben je?

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!